Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ravintolisät & Ravintovalmennus

Elämä on liian lyhyt jatkuvaan ruoasta murehtimiseen. Tiesitkö, että jatkuvat ruoka-ainehimot saattavat useimmiten johtua jonkin elintärkeän vitamiinin, hiven- tai kivennäisaineen puutteesta?. Siksi ravintovalmennuksessa pyrin menemään pintaa syvemmälle, aina solutasolle asti. Valmennuksessa päämääränäni on löytää SINULLE sopivat ruoka-aineet, jotka tukevat päivittäisiä tarpeitasi, olit sitten huippu-urheilija tai kotiäiti. Eikö niin, että esimerkiksi ravintolassa sinun ei kuulu istua ateriankorvikkeen kanssa, kun muut syövät pihviä? Mitä jos osaisit tehdä oikeita valintoja.

Meillä on kyllä maailmassa ruokaa, mutta olemme silti aliravittuja. Haluan, että opit ymmärtämään miksi ja miten se meihin vaikuttaa. Olemme tottuneita siihen, että meitä närästää, turvottaa, pierettää, masentaa, väsyttää ja emme palaudu tai nuku kunnolla. Saatika se, että emme enää siedä tiettyjä ruoka-aineita. Nämä aiheet ovat lähellä sydäntäni ja kyseisistä aiheista pidän myös luentoja.

 
Seison lujasti myös sen takana, että me tarvitsemme päivittäin tiettyjä ravintolisiä, mutta niidenkin laadulla ja muodolla on hyvin isoja eroja. Kun ravintolisät imeytyvät, huomaat sen kyllä! Vuosien myötä ja tuhansien käyttökokemusten siivittämänä olen päätynyt FitLinen ravintolisiin paikkaamaan ravinnon jättämiä aukkoja. Jos kyseiset ravintolisät kiinnostavat sinua, haluan olla tiiviisti mukana niiden käytössä, ohjeistuksessa ja kaikessa niihin liittyvässä. Olemme nimittäin näidenkin suhteen yksilöitä ja meillä jokaisella on erilaiset tarpeet ravintolisien suhteen.
 
Voit ottaa Yhteystiedot- kohdassa minuun yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä valmennuksen tarkoitus tai voit vastaavasti kysyä minulta lisää FitLinen- tuotteista.